Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία χονδρικής με την Alfa Pharm και θέλετε να κάνετε τη B2B παραγγελία σας ηλεκτρονικά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα

  • Βήμα 1
  • Βήμα 2
  • Βήμα 3
Ελάτε σε επικοινωνία με την Alfa Pharm για να έρθετε σε συμφωνία , να δώσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και απαραιτήτως ένα έγκυρο email το οποίο θα συνδεθεί με το χρήστη χονδρικής.
Όταν ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος, θα πατήσετε το λουκέτο στο πάνω δεξιά μέρος του website. Θα επιλέξετε "Αλλαγή Password" και αφού εισάγετε το ΑΦΜ, πατήστε "Αποστολή link για αλλαγή password". Σύντομα θα λάβετε στο email που δώσατε ένα νέο μήνυμα με το link που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε το λογαριασμό σας. Πατώντας το link θα σας ζητηθεί να ορίσετε password για το λογαριασμό σας. Ακολουθείτε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας ως username το ΑΦΜ της επιχείρησής σας.
Αφού ορίσετε το password του λογαριασμού σας είστε έτοιμοι να κάνετε την 1η σας παραγγελία. Κάνετε είσοδο με το χρήστη σας πατώντας στο εικονίδιο λουκέτο στο πάνω δεξιά μέρος του website. Πλέον βλέπετε την επιλογή να κάνετε B2B Παραγγελία και άλλες επιλογές που αφορούν αποκλειστικά τους συνεργάτες χονδρικής.